Serena Vino Frizzante

1,380.00 kr. ekskl. moms

Alkoholprocent: 10.5 %
Liter: 24
Type: Vin
Fadkobling: Type S

Varenummer (SKU): 329 Kategorier: ,

Beskrivelse

FÅ LÆKRE ITALIENSKE BOBLER PÅ FUSTAGE

Serena Vino Frizzante kommer fra Prosecco, hvor den for længst har indtaget en fast plads på disken i barer og restauranter i hjemlandet Italien.

Serena Vino Frizzante er en frisk, ”næsten tør” mousserende hvidvin med noter af blomster og citron, der egner sig perfekt til enhver festlig lejlighed.

Den nydes godt som velkomstdrink, til fisk og skaldyr eller til brug i cocktails. Drop besværet med nedkøling og afskaffelse af tunge glasflasker. Med Serena Vino Frizzante serveres boblerne hurtigt og tappes dejlig afkølet med det samme og hver gang.

Serena Vino Frizzante fremstilles efter traditionel Prosecco metode – Charmat metoden – hvor vinen gennem 2. gæring på tryktank udvikler bobler, derefter tappes den på fustage.

Fustagen er lavet af miljøvenligt og genanvendelig plastik, der sparer produktion af over 26 vinflasker, etiketter, propper, papkasser osv. – altså vœsentlig lavere miljøbelastning end ved distribution på flaske.

Producenten, Vinicola Serena har produceret italiensk vin siden 1881 og er Italiens største producent af vin på fustage.

 

Antal: 1
Indhold liter i alt: 24
Alkohol %: 10.5
Pris pr. fustage uden moms: 1380,-
Pris pr. fustage med moms: 1725.-
Literpris uden moms: 57.50,-
Literpris med moms: 71.88,-
Vægt fustage: 26 kg
Diameter: 28.30 cm
Højde fustage: 58 cm
Pant i alt med moms: 200,-

 

Du kunne også være interesseret i...