Svaneke økologisk Julebryg

760.00 kr. ekskl. moms

Alkoholprocent: 5.7 %
Liter: 20
Type: Mørk Pilsner
Fadkobling: S

Ikke på lager

Beskrivelse

Kommer igen november 2024

Bornholmsk fadøl i særklasse
Svaneke Julebryg er en lækker fadøl fra Bornholm. Denne julebryg fadøl fremstår flot brun med et tykt og smagsrigt skum. Smagen og duften har ristede nuancer sammen med karamel og krokant. I eftersmagen opleves en diskret sødme i fin balance med humlen. Hvis du vil prøve en mere krydret variant med en snert af kanel, så prøv julebryggen fra Skovlyst. Du kan bestille dem begge til julens arrangementer, så I kan prøve de forskellige noter hos juleøllene.
Denne øl er, som vores andre juleøl, særligt egnet til den danske julemad, men fungerer i høj grad også godt i samspil med mørkt kød, stuvninger og retter der har en saltet nuance. Vi anbefaler, at denne øl serveres ved omkring 8 grader, for at få den optimale smagsoplevelse.
Denne julebryg fra Svaneke Bryghus er en klassisk dansk jule øl. Svaneke Bryghus er et ældre bryggeri, der er place draughtmasterret i byen Svaneke på Bornholm. Bryggeriet åbnede tilbage i år 2000, som et af Danmarks første mikrobryggerier. Åbningen skete faktisk efter en tid på Bornholm, hvor der ikke tidligere havde været bryggeri på øen. Svaneke Julebryg, og de andre øl fra Svaneke Bryghus, er alle ufiltrerede og upasteuriserede. Svaneke Bryghus er efterhånden et stort bryggeri, der brygger mere end 20 specialøl, der alle har forskellige formål og smagsoplevelser – heriblandt findes denne Julebryg selvfølgelig. Udover den gode smag øllet har, så er designet på de mange ølflasker desuden også specielt og pænt.

Antal: 1
Indhold liter i alt: 20
Alkohol %: 5.7
Pris pr. fustage uden moms: 760,-
Pris pr. fustage med moms: 950-
Literpris uden moms: 38,-
Literpris med moms: 47.50,-
Vægt fustage: 26kg
Diameter: 24cm
Højde fustage: 56cm
Pant i alt med moms: 400,-
Indholdsafgift pr. fustage*: 55.56,-
*Statsafgiften er inkluderet i de ovenstående priser